Twig familie

Twig staat bekend om het ontwikkelen en het fabriceren van, betrouwbare en duurzame persoonlijke alarmen. De Twig toestellen worden ontwikkeld en geproduceerd in Finland. Het Produceren vindt plaats in een energiezuinige fabriek.

De Twig toestellen staan bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid daarnaast zijn ze simpel te bedienen en zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor zijn de Twig toestellen zeer geschikt voor mensen die alleen werken of uit het zicht van collega’s werken in risicovolle omgevingen. De Twig toestellen zijn compact tot heel compact, licht en robuust de toestellen slaan automatisch alarm als de gebruiker valt of niet meer beweegt. Ook hebben de toestellen een alarmknop waarmee de drager zelf direct alarm kan slaan.

De Twig Toestellen kunnen ook worden geïntegreerd in een alarmeringsplatform die op verschillen plaatste gemonitord kan worden.

Wanneer het toestel in alarm gaat het toestel zelf vooraf ingestelde nummers in volgorde van invoer afbellen.  Ook geven de toestellen de locatie van het incident door.

De alleenwerkers sensoren waar de Twigs over beschikken zijn:

  • Impact sensor
  • Bewegingloosheidsensor
  • Hoekdetectie
  • Vrije val detectie

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Twig familie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…